Onze dienstverlening


Afbouw

Zoekt u een aannemer met meer dan 15 jaar ervaring, die afbouwwerkzaamheden voor u uit handen kunt nemen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer lezen

Montage

van Beek Afbouw en Montage heeft de afgelopen jaren vele soorten montage werkzaamheden met success verricht. Denk aan bijvoorbeeld het plaatsen van wastafels, toiletten, douches, interieuwerken enzovoort.

Meer lezen

Renovatie

Wilt u uw huis laten renoveren? van Beek Afbouw en Montage is dan bij uitstek de specialist voor dit soort werkzaamheden. Vertelt u ons wat u wilt en wij renoveren tot de laatste detail perfect is.

Meer lezen

Stucwerk

Binnenmuren,buitenmuren, plafonds, van Beek Afbouw en Montage strijkt uw muren glad tot in detail. Met onze jarenlange ervaring is elke muur een uitdaging voor ons!

Meer lezen

Badkamers

Badkamers

Door de jaren heen hebben wij een flink aantal badkamers mogen realiseren. Van functionele tot zeer luxe badkamers! Meer over badkamers? contact ons dan?

Meer lezen

Kozijnen & Tegels

Kozijnen en Tegels

van Beek Afbouw en Montage importeert zelf kozijnen, keramische tegels, natuursteen en montage benodigdheden die hier bij nodig zijn. Op deze manier kunnen wij tegen scherpe prijzen deze voor u leveren en monteren.

Meer lezen